0746466461 Strada Louis Pasteur 74, Cluj-Napoca

Bijuterii dentare

Bijuterii dentare

Portrait of beautiful young  smiling woman with red lipstick Please let me know when You use this photo in Your design. Just for my personal portfolio. dash@floum.com

Bijuteriile dentare sunt cristale (exemplu: Swarovski) care se aplică adeziv pe suprafața dintelui; aplicarea este noninvazivă neexistând nici un pericol pentru dintele în cauză.

Adeziunea care se va crea între bijuteria dentară și structura dentară este una deosebit de rezistentă având o longevitate de până la 3 ani.

Puteți aplica o bijuterie dentară pe oricare dintre dinți dumneavoastră însă medicii din cadrul departamentului de estetică a clinicii de medicină dentară Smile Dental Clinic vă recomandă alegerea cu predilecție a dinților frontali superiori deoarece aceștia sunt cei mai vizibili. Pentru a putea obține efectul estetic scontat va fi important sa aplicați diamantul pe dinți fără carii.

Clinica de medicină dentară Smile Dental Clinic vă pune la dispoziție o gamă largă de bijuterii dentare astfel încât să putem satisface orice pretenție. În cazul în care cristalul dorit de dumneavoastră nu se află pe stoc în momentul alegerii acestuia vom comanda pentru dumneavoastră in cel mai scurt timp bijuteria preferata.