0746466461 Strada Louis Pasteur 74, Cluj-Napoca

Cabinete stomatologice Cluj.

ReceptieCabinete stomatologice Cluj unite intr-o singura clinica ,,Smile Dental Clinic,,

Conceptul Smile Dental Clinic gravitează în jurul ideii că pacientul și nevoile acestuia trebuie să reprezinte principala preocupare a întregului personal al clinicii. Din primul moment în care veți păși în centrul nostru medical veți fi înconjurat de profesioniști al căror singur scop e acela de a vă oferi servici medicale la cel mai înalt nivel posibil.

Smile Dental Clinic nu reprezintă un simplu cabinet de medicină dentară, ci un spațiu unde dumneavoastră veți putea redescoperii satisfacția unui zâmbet minunat. Eforturile noastre vor fi direcționate încă din cadrul primei ședințe spre a vă oferi soluții personalizate care să reflecte întru totul dorințele dumneavoastră. Suntem fideli principiului ce atestă că fiecare pacient este unic și astfel considerăm că aveți tot dreptul de a beneficia de un zâmbet care să vă reprezinte.

Medicii Noștri vor veni în întâmpinare tuturor nelămuririlor dumneavoastră cu răspunsuri și soluții cât mai detaliate astfel încât să puteți lua decizii informate în ceea ce privește îmbunătățirea și menținerea stării dumneavoastră de sănătate orală. Vrem să vă simțiți tratat așa cum v-ați dorit dintotdeauna și tocmai de aceea muncim constant pentru a ridica standardele serviciilor oferite.

Tehnologiile De Ultimă Generație ne oferă posibilitatea de a vă oferii o gamă completă de servicii astfel încât să vă putem satisface orice deziderat la cel mai înalt nivel al așteptărilor dumneavoastră. Sperăm ca în momentul în care ne veți vizita să fiți pe deplin mulțumiți de nivelul și calitatea tratamentelor oferite.

Ambientul Plăcut Și Modernismul Spațiului evoca îmbinarea dintre grija și atenția ce o acordăm fiecărui pacient cu dorința noastră de a evolua continuu. Vă asigurăm că vom fi întotdeauna motivați să învățăm lucruri noi și vom încerca să fim primi care vor pune cele mai noi tehnici și tehnologi în serviciul dumneavoastră.

Stabilirea Unui Parteneriat Pe Termen Lung cu fiecare dintre dumneavoastră este unul dintre scopurile noastre principale. Suntem mereu în căutarea îmbunătățirii și de aceea prin intermediul secţiunii “Părerea Dvs.” vă dăm posibilitatea de a vă exprima opiniile, astfel vom putea cunoaște nemulțumirile dumneavoastră sau limitările noastre și în cel mai scurt timp vom trece la înlăturarea lor.

Smile dental Clinic dispune de 3 cabinete de tratament stomatologic. In fiecare cabinet dentar se efectueaza tratamente specializate pe fiecare ramură a stomatologiei. Gama variată de tratamente care se desfăsoară in clinica noastră vine in economisirea timpului pacientului nemaifind nevoie de colaborarea cu alti medici specialisti din afara cabinetului nostru.

 

Gândul care ne îndeamnă la performanță este acela că perfecțiunea nu cunoaște compromis.