0746466461 Strada Louis Pasteur 74, Cluj-Napoca

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un Implant Dentar? Tarife

Implantul dentar reprezinta una din marile descoperiri ale medicinei dentare, aducand solutii revolutionare si speranta pacientilor edentati (cu dinti lipsa).

In anumite cazuri schimband practic vietile oamenilor. Inserate pe locul fostelor radacini, implanturile dentare constituie practic baza noilor dinti, care vor avea rol functional si o estetica asemenea dintilor naturali.

Pacientii clinicii specializate in implanturi dentare Smile Dental Cluj, protezati prin implanturi recastiga abilitatea de a manca aproape orice si zambesc cu incredere, stiind ca noii lor dinti arata impecabil.

Prin inserarea implantelor dentare se pastreaza integritatea structurilor faciale ( a arcadelor dentare), reducand incovenientele pe care le produce pierderea unuia sau mai multor dinti.

Medicii specializați din cadrul departamentului de implantologie a clinicii de medicină dentară Smile Dental Clinic vor începe tratamentul dumneavoastră prin solicitarea unor ortopnatomografii sau chiar a unor tomografii computerizate.

Aceste investigații vor fi necesare pentru aprecierea cu exactitate a nivelului de os disponibil inserției implantului, a poziției viitorului implant și a tipului de implant necesar.

În cazurile în care se va constata o cantitate insuficientă de os se va putea realiza o adiție osoasă pentru a obține un nivel de țesut osos satisfăcător.

Implantul Este Fabricat Dintr-un Aliaj Special Din Titan Necoroziv Și Biocompatibil fiind rapid acceptat de către organism ca un substituent al rădăcinii dentare; această nouă rădăcină va reprezenta suportul necesar reconstituirii coronare.

Inserția Implantului Va Impune într-o primă fază realizarea unei anestezii locale a gingiei si a osului, ulterior se va practica o incizie și se va aplica implantul in os.

Întreaga manoperă durează efectiv 30-40 de minute pentru un implant. După amplasarea implantului se va putea plasa și o coroana provizorie peste acesta.

Odată finalizată această etapă etapa veți primi o serie de pliante care vor conține indicați postoperatorii și vă va fi prescrisă o medicație adecvată care vă va asigura un confort postoperator maxim.

Vindecarea gingiei se va obține în câteva zile însa implantul va putea fi folosit pentru ancorarea coroanei dentare după o perioadă de 3- 6 luni, timp în care se va forma os în jurul acestuia stabilizându-l (osteointegrare). După încheierea etapei de osteointegrare implantul va fi identic cu rădăcina unui dinte natural.

Pretul unui implant dentar variaza in functie de firma producatoare de implanturi.

Medicul implantolog in funtie de consultul pe care il va face si de pe masuratorile de pe CBCT va poate spune exact cât costa un implant dentar si de ce fel de implant dentar este nevoie.

Pretul implantului reflecta calitatea materialului din care este fabricat, respectiv a titanului.

In functie de calitatea biomaterialului folosit obtinem integrarea osoasa a implantului dentar si garantia succesului operatorie.

Fiecare implant dentar este ambalat intr un mediu steril avand termen limita de folosire la nivelul cavitatii bucale.

Smile Dental Clinic foloseste implanturi marca Megagen.

Pentru a afla cât costă un implant dentar acceseaza pagina ,,Tarife,,