0746466461 Strada Louis Pasteur 74, Cluj-Napoca

Parteneri

Avem încredere în:

 

Da Vinci Ristorante

logo_davinci

Locul ideal pentru toate mesele zilei. De la un dejun casual la o cina romantica. De la delicioasele mancaruri italienesti sau o carne la gratar perfecta, la comorile incantatoare ale marilor si oceanelor, cu siguranta gasiti ceva potrivit pentru Dvs.

 

Programul OMNIPASS

logo_omnipass

Programul OMNIPASS își propune să îți aducă reducerile de care ai nevoie la îndemână.

Admen

logo_admen

Oferă servicii de Advertising, PR, și organizare de evenimente.

AMEDEO

Logo_AMEDEO

Asociația medicilor dentiști Oradea

I love Cluj

ilovecluj.white

Dacă ar fi să o spunem direct… suntem o mână de oameni care cred cu tărie că se poate și altfel. Ne-am propus să construim un loc unde se conturează portrete, se împărtășesc opinii, se zugrăvesc, în scris sau în imagini, multele fețe ale orașului și emoțiile pe care le trezesc în locuitorii săi… altfel.

MAD Production

logo_madproduction

MAD Production este o agenție publicitară născută dintr-o casă de producții independentă, înființată în 2011, de către 3 asociați cu studii în domeniul cinematografiei și media.

Keramens

logo_keramens

Laborator tehnică dentară.

Artchrys

logo_artchrys

Laborator specializat în realizarea de lucrări protetice moderne care îndeplinesc înalte exigențe din punct de vedere funcțional și estetic.

BCR

logo_BCR

Banca Comerciala Română, membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operațiunile de bancă universală, precum și societățile de profil de pe piața leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuințe.

 

DigiDent

DigiDent_logo

DigiDent este centrul de radiologie și imagistică maxilo facială ce se evidențiază prin calitatea serviciilor oferite și grija pentru pacient.

 

Millefiori Milano

logo_MillefioriMilano

Magazin de cadouri pentru casă.