0746466461 Strada Louis Pasteur 74, Cluj-Napoca

Fatete de ceramică

Fatete de ceramica

Fațetele ceramice reprezintă soluția ideală pentru un zâmbet minunat iar tehnica de aplicare minim invazivă și cu riscuri inexistente permite obținerea unei estetici excepționale cu un sacrificiu insesizabil de substanță dură dentară.

Realizarea unei fațete presupune îndepărtarea unui strat redus de smalț de la suprafața dintelui. Materialul utilizat pentru reconstituirea, ceramica, prezintă o translucidate similară cu cea a țesuturilor dentare permițând astfel trecerea luminii și reflexia acesteia într-o manieră identică cu structura interna a dintelui. Prin simularea efectului luminos al smaltului fațetele ceramice oferă naturalețe și un zâmbet fermecător.

Ceramica este componenta care asigură rezistență fațetelor, ea reprezintă unul dintre cele mai rezistente materiale descoperite vreodată, de asemenea ceramica este impermeabilă astfel alimentele care provoacă colorații (cafea, tutun, ceai negru, ciocolata, vin roșu, etc.) nu au efect asupra fațetelor ceramice.

Fațetele ceramice sunt recomandate in următoarele situații:
1. Anomalii de formă ale dinților
2. Fracturi dentare
3. Fisuri dentare
4. Schimbare unor obturații vechi inestetice
5. Modificări cromatice la nivelul structurilor dentare
6. Prezența spațiilor între dinți

Nu toți pacienții pot beneficia de un tratament cu fațete dentare, în urma unei consultații, medicii din cadrul departamentului de estetică a clinicii de medicină dentară Smile Dental Clinic vor stabili cu exactitate posibilitatea unei astfel de intervenți. Însă indiferent de rezultat medicul vă va prezenta și o serie de alte opțiuni astfel încât dumneavoastră să puteți beneficia de tratamentul pe care îl meritați și să obțineți rezultatul pe care îl doriți.

IMGP0726-1