0746466461 Strada Louis Pasteur 74, Cluj-Napoca

Invisalign

Invisalign Cluj

Ce este invisalign ?

Tratamentul dumneavoastră Invisalign constă într-o serie de alignere aproape invizibile, care se pot îndepărta, pe care le veţi schimba la fiecare două săptămâni pentru următorul set de alignere. Fiecare aligner este fabricat în mod individual numai pentru dinţii dvs. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare aligner, dinţii dvs. se vor deplasa – puţin câte puţin, săptămână de săptămână – până când s-au îndreptat în poziţia finală prescrisă de către medicul ortodont.

Mai mult, un plan virtual de tratament generat de programul unic ClinCheck® al Align Technology prezintă mişcările prin care vor trece dinţii dvs. în cursul tratamentului. Acest lucru vă permite să vedeţi în avans cum vor arăta dinţii dvs. la sfârşitul tratamentului. Urmând rezultatele programului ClinCheck, sunt produse alignerele dvs personalizate.
Dacă sunteţi gata pentru un zâmbet care vă transformă aspectul, Invisalign este răspunsul dumneavoastră. Deşi există multe opţiuni, niciun alt tratament nu funcţionează la fel de confortabil precum Invisalign.

Se va potrivi in viata mea ?

Tratamentul Invisalign se poate introduce simplu şi cu uşurinţă în rutina de zi cu zi, fără niciun tam-tam sau jenă. Nu există fire sau brackets de metal, deci nu este nevoie să vă faceţi griji cu privire la iritaţii bucale. Deoarece alignerele sunt confortabile la purtat şi pot fi îndepărtate uşor pentru a manca, bea, pentru periaj şi folosirea aţei dentare.
Datorită modului remarcabil al Invisalign de a transforma zâmbetul, abia se observă că faceţi un tratament. Deoarece alignerele Invisalign sunt transparente şi greu de observat atunci când le purtaţi, vă permit îndreptarea dinţilor fără a vă simţi conştienţi – şi dacă aveţi o întâlnire importantă sau un eveniment care vă preocupă, aveţi posibilitatea îndepărtării alignerului pentru o perioadă scurtă de timp.

Cat costa Invisalign ?

E adevărat. Indiferent de ceea ce aţi crezut în trecut, un zâmbet încrezător, radiant se află la îndemâna dumneavoastră. Şi dacă staţi să vă gândiţi, îmbunătăţirea zâmbetului dvs. este o investiţie importantă, pentru că o faceţi pentru dvs.
Noi înţelegem că preţul este un element important. Din păcate, nu există niciun răspuns definitiv la această întrebare până când nu vizitaţi un medic certificat Invisalign pentru consultaţia iniţială.

Ca şi în alte tipuri de tratament ortodontic, costul tratamentului cu Invisalign depinde de complexitatea cazului şi de cursul tratamentului – dar costul este, în general, comparabil cu aparatele tradiţionale. Taxele de tratament sunt stabilite de către medicul dentist sau ortodont şi costul mediu variază între € 2000 şi € 4000

Ce spun pacientii

Rezultate Invisalign