0746466461 Strada Louis Pasteur 74, Cluj-Napoca

Obturații dentare estetice

Obturații dentare estetice

În situația in care o leziune carioasă afectează mai puțin de 50 % din dinte acesta se poate reface cu o obturație ( plombă). Obturația estetica nu reprezintă o simpla plombă întrucât pentru a reda aspectul natural al dintelui si pentru a putea obține o transluciditate și o reflexie corectă a luminii trebuie folosite materiale si tehnici speciale, acestea permit obținerea unor restaurări care sa imite perfect un dinte natural.

Astăzi aveți posibilitatea înlocuirii plombelor metalice sau a plombelor care și-au pierdut aspectul estetic inițial cu obturații estetice modelate care pe lângă culoare vor respecta și forma dintelui.

În clinica de medicină dentară Smile Dental Clinic materialele utilizate pentru realizarea obturațiilor estetice sunt extrem de rezistente si durabile acestea sunt reprezentate de compozite recunoscute internațional, precum 3M sau GC.

Nu vom facem niciodată rabat de la alitate deoarece ne dorim ca dumneavoastră să beneficiați mereu de obturații rezistente în timp și care să prezinte o estetică excepțională. De asemenea indiferent de tipul de obturație veți primi o garanție de 30 de luni, mai multe detalii despre garanția Smile Dental Clinic, puteți găsi în cadrul secțiunii oferte speciale.

Avantajele realizării unei obturații estetice în cadrul clinicii de medicină dentară Smile Dental Clinic sunt:
1. Estetică deosebită
2. Rezistență în timp
3. Garanție 30 de luni
4. Număr mica de ședințe (una sau maxim două)
5. Tarife avantajoase

fillings-ba

before-after-fillings1