tel.: 0746 466 461 | str. Louis Pasteur 74, Cluj

Albire profesionala

Albire profesionala sau albire dentara.

Cu siguranță veți găsi o multitudine de tratamente de albire disponibile publicului larg care pot fi achiziționate din farmacii sau supermarket-uri, însă oare acestea funcționează cu adevărat? Posibilitățile de albire a acestor produse se extind până la un anumit nivel, de altfel puține sunt cazurile în care se obțin rezultate cu adevărat vizibile. Drept urmare soluția cea mai bună și cu rezultatele cele mai sigure este cea oferită de către medicul dentist.

Zâmbetul Dumneavoastră este cea mai de preț carte de vizită iar medicii din cadrul departamentului de estetică a clincii de medicină dentară Smile Dental Clinic au pregătirea și experiența necesară pentru a vă ajuta să obțineți albul mult visat. Pentru obținerea unui zâmbet marca Smile Dental Clinic vom utiliza lampa cu plasmă ZOOM!

Aceasta permite obținerea unor rezultate remarcabile, în doar o oră de tratament. Procedura este inofensivă și lipsită de disconfort, nuanțele foarte luminoase obținute și timpul redus de tratament, fac ca această terapie să fie solicitată mai ales de către pacienții pentru care timpul este foarte prețios.

IMG_3639

 

Avantajele albirii cu lampa ZOOM!:

  1. Lampa Zoom este numărul 1 pe piața aparatelor de albire profesională din America, conform ADA (American Dental Association);
  2. ZOOM reprezintă aparatul cel mai eficient din punct de vedere calitativ;
  3. Efecte imediat vizibile;
  4. Efecte durabile: 1-3 ani, în funcție de obiceiurile alimentare ale pacientului;
  5. Timp redus de tratament;
  6. Metoda Zoom oferă protecție gingiilor și mucoaselor labială (buze) și jugală (obraji);
  7. Tratamentul este realizat de către un medic dentist.

Vă atragem însă atenția asupra următorului fapt: tratamentul de albire va avea efect doar asupra dinților si nu și asupra obturațiilor (plombelor). Pentru a obține efectul estetic dorit obturațiile vechi vizibile vor trebui înlocuite imediat după albire.

 

Tratamentele de albire folosite în cadrul clinicii Smile Dental Clinic au aprobarea Colegiului Medicilor Dentiști din Romania și sunt în întregime lipsite de riscuri. Nu au efecte secundare asupra gingiilor sau dinților dumneavoastră.

Albire dentara pret.