tel.: 0746 466 461 | str. Louis Pasteur 74, Cluj

De ce implanturi dentare?

De ce implanturi dentare?
iunie 19, 2023 | Uncategorized | Comentariile sunt închise pentru De ce implanturi dentare?

De ce implanturi dentare?

Implanturile dentare Mențin integritatea structurii osoase

Dinții lipsa vor determina în timp atrofia osului în care au fost implantați, această atrofiere va determina apariția unor trăsături caracteristice îmbătrânirii premature.

Implanturile dentare păstrează intacți dinții vecini

Varianta clasică de înlocuire a unui dinte lipsă este puntea dentară, realizarea unei punți dentare implică șlefuirea dinților învecinați dintelui lipsa. Implantul dentar ne permite păstrarea integrității dintiilor naturali.

implant dentar Cluj, implantologie estetica dentara

Implanturile dentare permit realizarea unor restaurări protetice fixe

O proteză fixă necesită dinți stâlpi pentru a se ancora pe aceștia, atunci când nu exista dinți care sa fie folosiți ca stâlpi varianta clasica presupune realizarea unei lucrări mobilizabile (care se îndepărtează de către pacient pentru igienizare). Implantele dentare permit efectuarea unor lucrări fixe chiar și în cazul absenței dinților stâlpi și totodată reducerea costurilor (protezele complexe necesită mai mulți dinți pe care sa se ancoreze cu sisteme speciale, un exemplu ar fi protezele scheletate). O lucrare protetică fixă poate fi realizată chiar și atunci când lipsesc toți dinții, folosind implantele dentare vom putea realiza un tratament cu adevărat extraordinar înlocuind o proteza totală cu o lucrare fixa.

Implanturile dentare asigură menținerea stabilitatea excelentă a lucrărilor dentare.

Lucrările protetice ancorate pe implante asigură o stare excelentă de confort pentru pacient.

implant dentar Cluj, implantologie estetica dentara

Acestea Sunt Numai Câteva Dintre Motivele pentru care vă îndemnăm să alegeți drept soluție terapeutică implantul dentar, însă pentru a vă convinge singuri de avantajele acestui tip de terapie vă invităm în cadrul clinicii de medicină dentară Smile Dental Clinic pentru o consultație specializată efectuată de medicii noștri specializați din cadrul departamentului de implantologie

Comments are closed.