tel.: 0746 466 461 | str. Louis Pasteur 74, Cluj

Pentru medici • programari online stomatologie Cluj


  • Luni
   09:00 - 19:00
  • Marți
   09:00 - 19:00
  • Miercuri
   09:00 - 19:00
  • Joi
   09:00 - 19:00
  • Vineri
   09:00 - 19:00
  • Sâmbătă
   închis
  • Duminică
   închis


 • logo Smile Dental Clinic Cluj
 • Stimate coleg /colegă,

  Îți mulțumim pentru interesul acordat față de serviciile oferite de clinica noastră și îți lansăm invitația de a colabora cu departamentul de endodonție Smile Dental Clinic în vederea efectuării terapiei endodontice a acelor cazuri care din diferite motive (tratamente deosebit de complexe, lipsa tehnologiei necesare sau alte motive personale) considerați ca vor putea fi tratate cu o mai mare șansă de succes de către medicii noștri.

  Suntem de acord cu principiul ce atestă că pentru a putea realiza tratamente endodontice de înaltă calitate sunt necesare echipamente sofisticate și moderne însă totodată credem că simpla achiziție a acestora nu va transforma un medic dentist într-un medic endodont. Mult mai importante vor fi cunoștințele medicale și îndemânarea medicului cât și a asistentei. Medicii din cadrul departamentului de endodonție sunt practicieni dedicați exclusiv acestei specialități ce participă constant la cursuri și seminarii pe teme de endodonție perfecționându-se în permanență.

  Departamentul de endodonție Smile Dental Clinic vă oferă următoarele servicii:

  – Consultații și stabilirea unui diagnostic
  – Efectuarea tratamentelor endodontice
  – Efectuarea retratamentelor endodontice
  – Monitorizarea în timp a tratamentelor endodontice efectuate.

  Un parteneriat cu noi vă va putea aduce și o serie de avantaje:

  – Pacienții dumneavoastră vor beneficia de tratamente endodontice efectuate la cele mai înalte standarde utilizând materiale și instrumente performante.
  – Veți avea mai mult timp la dispoziție pentru examinarea și tratarea pacienților dumneavoastră
  – Un prognostic mai bun în timp al tratamentelor endodontice

  În cazul în care vă veți decide să colaborați cu noi vă rugăm să citiți protocolul de colaborare ce se află la baza acestei pagini. De asemenea la baza paginii veți găsi și formularul de trimitere al pacientului.

  Ca o ultimă mențiune am dori să vă atragem atenția asupra faptului că în domeniul medical nu pot fi oferite garanți certe precum nici prognosticuri sigure referitoare la rata de succes a unui tratament, de aceea nu dorim sa vă cream dumneavoastră și pacienților dumneavoastră iluzii deșarte. Tratamentul endodontic este însă un tratament stomatologic predictibil și care oferă șansa salvării unui dinte cu patologie endodontică atât timp cât se stabilește corect un diagnostic și se întocmește un plan de tratament endodontic corespunzător, iar ulterior va fi realizată cât mai rapid de către dumneavoastră o restaurare coronara optima de lunga durata.

  Echipa Smile Dental Clinic, Cluj-Napoca

  stomatologie Cluj, estetica dentara