tel.: 0746 466 461 | str. Louis Pasteur 74, Cluj

Testimoniale

 • Pentru prima dată în viața mea când mă așez pe scaunul unui Stomatolog fără frică! Aceasta este experiența mea, mă simt ca și acasă. Felicitări Dr. Bartoș Dan, Dr. Radu Adam întregii echipe. Pentru cei care se plâng de prețuri ,vreau doar sa vă zic că materiele și calitatea operațiunilor costă, fie investiți în ceva bun, fie reparați de 10000 de ori.

  Tdre Oana

 • Până acuma am fost la 4 dentisti și în sfârșit mă bucur că am găsit unul bun.
  De aproape un an mă duc la domnul dr.Bartos Dan și tot timpul am fost foarte mulțumit. Mână ușoară lucrări rapide, implicare prin discuții cu pacientul despre lucrări și opțiuni posibile și cel mai important treaba solidă și bine făcută.
  Vă recomand cu încredere!

  Mihai Domokos

  Kinetoterapeut

 • O clinica de exceptie cu oameni minunati, atat din punct de vedere profesional cat si social. Am avut parte de diferite tratamente, de la servicii de estetica dentara pana la servicii de ortodontie. Cei cu care am interactionat mai mult au fost Dan Bartos, Mada Diana, Adam Radu, Mada Marius, asistentele lor si fetele de la front desk. Faceti o treaba excelenta, tineti-o tot asa!

  Bodea Sergiu

  Inginer

 • Am ajuns la Smile Dental Clinic la recomandarea unor prieteni si sunt foarte multumita. Imi cautam de multa vreme un cabinet stomatologic unde sa nu-mi fie groaza sa merg, sa ma simt confortabil si cel mai important sa-mi inspire incredere totala.
  E f greu de crezut ca poti sa ajungi sa mergi cu drag la un cabinet stomatologic, mai ales daca ai dezvoltat o fobie in acest sens. Devenind pacienta dl Dr. Dan Bartos, am reusit sa imi inving aceasta fobie si mai mult decat atat, vizita la dentist a devenit o placere. In urma cu 1 an , dr meu stomatolog mi-a spus ca am un dinte necrozat, care sub nicio forma nu mai poate fi salvat si ca urmare a acestui lucru a trecut direct la fapte, fara sa stea prea mult pe ganduri. Surpriza nu a intarziat sa apara in momentul in care am inceput sa simt niste dureri cumplite, pe masura ce se apropia de nerv. M-am ales astfel cu un dinte, perfect sanatos, deschis fara motiv. Mentionez faptul ca nu am simtit niciodata acea conexiune care se creeaza intre doctor si pacient dupa un timp, care iti da incredere si te face sa te simti in largul tau. Am continuat totusi sa merg la acelasi cabinet la care mergeam de obicei, datorita faptului ca dr la care mergeam stia deja istoricul meu ca pacient, ma obisnuisem cu stilul sau de lucru, iar pozitia centrala si programul cabinetului ma avantajau. Insa dupa experienta nefericita cu dintele am luat masurile necesare si am decis sa fiu mult mai stricta in ceea ce priveste alegerea viitoare. Sunt foarte incantata ca mi-am gasit in sfarsit un medic dentist care sa imi explice tot ce face, cu multa rabdare si daruire. Il recomand pe dl dr Dan Bartos pentru profesionalismul desavarsit, pasiunea, perfectionismul si meticulozitatea cu care isi trateaza pacientii si grija avuta pentru confortul fizic si emotional in cadrul fiecarei sedinte de tratament. Ii multumesc si ma bucur ca ma numar printre pacientii clinicii Smile Dental.
  Cabinetul este foarte curat, dotat cu aparatura moderna, atmosfera este placuta, iar serviciile sunt de calitate la preturi rezonabile! Cat despre echipa Smile Dental – sunt niste oameni frumosi! (Camelia C., 29)

  Camelia Campean

  Travel Consultant

 • O adevarata echipa de profesionisti care trateaza cu cea mai mare seriozitate orice problema de stomatologie, indiferent de gravitatea ei. un mare avantaj la aceasta clinica e ca acopera toate specialitatile stoma fara a fi nevoie in a cauta ajutor si in alta parte.

  Iurian Lidia

  Inginer horticol

 • Trecând pe strada Pasteur am observat o uşă mare din sticlă deasupra căreia scria Smile Dental Clinic. Un logo foarte bine realizat care se întipăreşte uşor în memorie. Clădire îmbrăcată în marmură, geamuri foarte mari, aspecte care sugerează ceva scump şi posibil nu imi permit o vizită aici. Dar m-am gândit să intru. Am deschis uşa şi am intrat. Design minimalist, parfum plăcut în aer şi un sentiment de igienă maximă. Mă întâmpină o domnişoară drăguţă care mă salută, îmi zâmbeşte şi mă intreabă cu ce mă poate ajuta. Nu am mai fost la un control stomatologic de ceva timp, prin urmare cer o programare. Aflu că la clinică pot primi servicii complete de la un simplu detartraj până la un tratament endodontic complex asistat de microscop, deoarece clinica dispune de medici orientaţi către un anumit profil din medicina dentară. Până acuma sunt foarte mulţumit, dar dilema cea mai mare pentru mine rămâne preţul. Sunt invitat să consult lista de preţuri. Am rămas surprins, deoarece cum am menţionat anterior, mă aşteptam la ceva foarte scump, însă aflu că preţurile sunt foarte accesibile şi pot primi şi reduceri suplimentare. Bun, acuma intervine o altă întrebare: oare serviciile oferite sunt de calitate? Mi se explică faptul că la clinică se utilizează materiale de calitate superioară iar serviciile oferite îndeplinesc cele mai riguroase standarde. Mi se cere să completez un formular, se face programarea pentru a doua zi. Sunt sunat şi mi se reaminteşte ora programării. Pentru mine este foarte important acest lucru, deoarece am un program încărcat şi câteodată uit de anumite lucruri. În timpul consultului mi se cer informaţii suplimentare, lucru ce mă face să rămân cu impresia că echipa medicală pune accent pe pacient într-un mod individual. Intervenţiile au decurs foarte igienic, relaţia cu medicul a fost foarte lejeră, m-a făcut să mă simt relaxat, am primit răspuns la orice întrebare, iar asistenta a lucrat perfect sincronizat cu medicul stomatolog. Cred că era prima dată când am simţit că medicul nu lucrează sub presiunea timpului.

  Fiind farmacist de profesie, pentru mine contează foarte mult minuţiozitatea, calitatea şi timpul petrecut cu o intervenţie. Lucruri care Smile Dental Clinic le-a îndeplinit cu succes. Feedback-ul oferit sper să ajute cititorii să se orienteze către această clinică.

  Mulţumesc echipei Smile Dental Clinic.

  Szabo Sandor

  Farmacist

 • Foști colegi de facultate de ai mei lucrează în cadrul clinicii și pentru ei un „BRAVO!!!!!” mare de tot!!! E o clinică absolut superbă, cu o tehnologie ridicată, totul la prețuri mai mult decât decente!!!! Ceea ce e minunat pentru beneficiarii de servicii stomatologice clujeni!!! Încă o dată BRAVO, să fie de bun augur și sa va dea Dumnezeu succes cât mai mare, să ajungeri o stea în peisajul stomatologiei clujene!!! Felicitări!!!

  Bianca Cuc

  Medic Stomatolog

 • În primul rând vreau să mulțumesc echipei Smile Dental (dr. Anca Adam, dr.Tudor Popa, dr. Dan Bartos, dr. Marius Mada, as. Ioana Szabo, Iuliana Bogdan) și în mod special domnului doctor Bogdan Moldoveanu și asistentei Teodora Maja, pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru toate lucrurile pe care le-au făcut, pentru ca eu să am un zâmbet frumos.
  În urma tuturor tratamentelor am obținut acel zâmbet minunat, de care sunt foarte mândră.
  Recomand tuturor această Clinică Stomatologică!
  P.S. Împreună cu cei de la Smile Dental am învins teama excesivă de stomatolog 🙂

  Augusta Cuc

  Avon Space