tel.: 0746 466 461 | str. Louis Pasteur 74, Cluj

Estetică dentară Cluj • programari online stomatologie Cluj


  • Luni
   09:00 - 19:00
  • Marți
   09:00 - 19:00
  • Miercuri
   09:00 - 19:00
  • Joi
   09:00 - 19:00
  • Vineri
   09:00 - 19:00
  • Sâmbătă
   închis
  • Duminică
   închis


 • logo Smile Dental Clinic Cluj
 • Despre estetica dentară.

  Estetica dentară este o specializarea stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dentar prin intermediul mai multor proceduri de estetică stomatologică precum: fațeted dentare, coroane dentare estetice, albire dentară profesională, implanturi dentare, obturații estetice / încrustații dentare – inlay / onlay /overlay.

  fatete dentare Cluj, coroane dentare estetice, albire dentara

  Estetica dentară presupune o armonizare perfectă a dinților cu gingiile, gura și zâmbetul pentru a crea, în funcție de trăsăturile feței, un aspect facial cât mai frumos și mai armonios. Tratamentele de estetică dentară realizate de medicii noștrii specialiști la clinica Smile Dental Clinic din Cluj-Napoca, se bucură de cele mai noi tehnologii care redau dinților tăi un aspect sănătos și un zâmbet „Hollywood Smile”, reparând tot ceea ce strică armonia zâmbetului tău prin metode sigure.

  Dacă înainte fațetele dentare erau realizate din materiale precum aur sau argint, materiale care ofereau zâmbetului un aspect neuniform si inestetic, acum fațetele dentare sunt confecționate din materiale precum ceramica sau compozitul, materiale dentare care îmbracă armonios dintele, într-o culoare identică cu cea a dinților naturali.

  Fațete dentare la clinica Smile Dental Clinic în Cluj.

  Fațetele dentare ceramice sau din compozit sunt construcții protetice unidentare, sub forma unor foițe foarte fine care se lipesc / se cimentează pe dinții naturali. Fațetele ceramice reprezintă soluția ideală pentru un zâmbet irezistibil, iar tehnica de aplicare minim invazivă și cu riscuri inexistente permite obținerea unei estetici excepționale cu un sacrificiu insesizabil de substanță dură dentară.

  Realizarea unei fațete presupune îndepărtarea unui strat redus de smalț de la suprafața dintelui. Materialul utilizat pentru reconstituirea, ceramica, prezintă o translucidate similară cu cea a țesuturilor dentare permițând astfel trecerea luminii și reflexia acesteia într-o manieră identică cu structura interna a dintelui. Prin simularea efectului luminos al smaltului fațetele ceramice oferă naturalețe și un zâmbet fermecător.

  Ceramica este componenta care asigură rezistență fațetelor, ea reprezintă unul dintre cele mai rezistente materiale descoperite vreodată, de asemenea ceramica este impermeabilă astfel alimentele care provoacă colorații (cafea, tutun, ceai negru, ciocolata, vin roșu, etc.) nu au efect asupra fațetelor ceramice.

  estetica dentara Cluj, albire dentara profesionala cu lampa Zoom

  Fațetele ceramice sunt recomandate in următoarele situații:

  – Anomalii de formă ale dinților
  – Fracturi dentare
  – Fisuri dentare
  – Schimbare unor obturații vechi inestetice
  – Modificări cromatice la nivelul structurilor dentare
  – Prezența spațiilor între dinți.

  Nu toți pacienții pot beneficia de un tratament cu fațete dentare, în urma unei consultații, medicii din cadrul departamentului de estetică a clinicii de medicină dentară Smile Dental Clinic vor stabili cu exactitate posibilitatea unei astfel de intervenți. Însă indiferent de rezultat medicul vă va prezenta și o serie de alte opțiuni astfel încât dumneavoastră să puteți beneficia de tratamentul pe care îl meritați și să obțineți rezultatul pe care îl doriți.

  Obturații dentare estetice.

  În situația în care o leziune carioasă afectează mai puțin de 50 % din dinte acesta se poate reface cu o obturație (plombă). Obturația estetica nu reprezintă o simpla plombă întrucât pentru a reda aspectul natural al dintelui si pentru a putea obține o transluciditate și o reflexie corectă a luminii trebuie folosite materiale si tehnici speciale, acestea permit obținerea unor restaurări care sa imite perfect un dinte natural.

  Astăzi aveți posibilitatea înlocuirii plombelor metalice sau a plombelor care și-au pierdut aspectul estetic inițial cu obturații estetice modelate care pe lângă culoare vor respecta și forma dintelui.

  În clinica de medicină dentară Smile Dental Clinic materialele utilizate pentru realizarea obturațiilor estetice sunt extrem de rezistente si durabile acestea sunt reprezentate de compozite recunoscute internațional, precum 3M sau GC. Nu vom facem niciodată rabat de la alitate deoarece ne dorim ca dumneavoastră să beneficiați mereu de obturații rezistente în timp și care să prezinte o estetică excepțională. De asemenea indiferent de tipul de obturație veți primi o garanție de 30 de luni, mai multe detalii despre garanția Smile Dental Clinic, puteți găsi în cadrul secțiunii oferte speciale.

  Avantajele realizării unei obturații estetice în cadrul clinicii de medicină dentară Smile Dental Clinic sunt:
  – Estetică deosebită
  – Rezistență în timp
  – Garanție 30 de luni
  – Număr mica de ședințe (una sau maxim două)
  – Tarife avantajoase.

  fatete dentare Cluj, coroane dentare estetice, albire dentara

  Albire dentară profesională cu lampa Zoom.

  Cu siguranță veți găsi o multitudine de tratamente de albire disponibile publicului larg care pot fi achiziționate din farmacii sau supermarket-uri, însă oare acestea funcționează cu adevărat? Posibilitățile de albire a acestor produse se extind până la un anumit nivel, de altfel puține sunt cazurile în care se obțin rezultate cu adevărat vizibile. Drept urmare soluția cea mai bună și cu rezultatele cele mai sigure este cea oferită de către medicul dentist.

  Zâmbetul dumneavoastră este cea mai de preț carte de vizită iar medicii din cadrul departamentului de estetică a clincii de medicină dentară Smile Dental Clinic au pregătirea și experiența necesară pentru a vă ajuta să obțineți albul mult visat. Pentru obținerea unui zâmbet marca Smile Dental Clinic vom utiliza lampa cu plasmă ZOOM!, aceasta permite obținerea unor rezultate remarcabile, în doar o oră de tratament. Procedura este inofensivă și lipsită de disconfort, nuanțele foarte luminoase obținute și timpul redus de tratament, fac ca această terapie să fie solicitată mai ales de către pacienții pentru care timpul este foarte prețios.

  estetica dentara Cluj, albire dentara profesionala cu lampa Zoom

  Avantajele abirii cu lampa ZOOM:
  – Lampa Zoom este numărul 1 pe piața aparatelor de albire profesională din America, conform ADA (American Dental Association)
  – Lampa de albire dentară profesională Zoom, reprezintă aparatul cel mai eficient din punct de vedere calitativ
  – Efecte imediat vizibile
  – Efecte durabile: 1-3 ani, în funcție de obiceiurile alimentare ale pacientului
  – Timp redus de tratament
  – Metoda Zoom oferă protecție gingiilor și mucoaselor labială(buze) și jugală (obraji)
  – Tratamentul este realizat de către un medic dentist.

  Vă atragem insă atenția asupra următorului fapt, tratamentul de albire va avea efect doar asupra dinților si nu și asupra obturațiilor (plombelor). Pentru a obține efectul estetic dorit obturațiile vechi vizibile vor trebui înlocuite imediat după albire.

  Tratamentele de albire folosite în cadrul clinicii Smile Dental Clinic au aprobarea Colegiului Medicilor Dentiști din Romania și sunt în întregime lipsite de riscuri. Nu au efecte secundare asupra gingiilor sau dinților dumneavoastră.

  Bijuterii dentare.

  Bijuteriile dentare sunt cristale (exemplu: Swarovski) care se aplică adeziv pe suprafața dintelui; aplicarea este noninvazivă neexistând nici un pericol pentru dintele în cauză. Adeziunea care se va crea între bijuteria dentară și structura dentară este una deosebit de rezistentă având o longevitate de până la 3 ani. Puteți aplica o bijuterie dentară pe oricare dintre dinți dumneavoastră însă medicii din cadrul departamentului de estetică a clinicii de medicină dentară Smile Dental Clinic vă recomandă alegerea cu predilecție a dinților frontali superiori deoarece aceștia sunt cei mai vizibili. Pentru a putea obține efectul estetic scontat va fi important sa aplicați diamantul pe dinți fără carii.

  Clinica de medicină dentară Smile Dental Clinic vă pune la dispoziție o gamă largă de bijuterii dentare astfel încât să putem satisface orice pretenție. În cazul în care cristalul dorit de dumneavoastră nu se află pe stoc în momentul alegerii acestuia vom comanda pentru dumneavoastră in cel mai scurt timp bijuteria preferată.