tel.: 0746 466 461 | str. Louis Pasteur 74, Cluj

Camelia C.

mai 25, 2015 | | Comentariile sunt închise pentru Camelia C.

Camelia C.

Am ajuns la Smile Dental Clinic la recomandarea unor prieteni si sunt foarte multumita. Imi cautam de multa vreme un cabinet stomatologic unde sa nu-mi fie groaza sa merg, sa ma simt confortabil si cel mai important sa-mi inspire incredere totala.
E f greu de crezut ca poti sa ajungi sa mergi cu drag la un cabinet stomatologic, mai ales daca ai dezvoltat o fobie in acest sens. Devenind pacienta dl Dr. Dan Bartos, am reusit sa imi inving aceasta fobie si mai mult decat atat, vizita la dentist a devenit o placere. In urma cu 1 an , dr meu stomatolog mi-a spus ca am un dinte necrozat, care sub nicio forma nu mai poate fi salvat si ca urmare a acestui lucru a trecut direct la fapte, fara sa stea prea mult pe ganduri. Surpriza nu a intarziat sa apara in momentul in care am inceput sa simt niste dureri cumplite, pe masura ce se apropia de nerv. M-am ales astfel cu un dinte, perfect sanatos, deschis fara motiv. Mentionez faptul ca nu am simtit niciodata acea conexiune care se creeaza intre doctor si pacient dupa un timp, care iti da incredere si te face sa te simti in largul tau. Am continuat totusi sa merg la acelasi cabinet la care mergeam de obicei, datorita faptului ca dr la care mergeam stia deja istoricul meu ca pacient, ma obisnuisem cu stilul sau de lucru, iar pozitia centrala si programul cabinetului ma avantajau. Insa dupa experienta nefericita cu dintele am luat masurile necesare si am decis sa fiu mult mai stricta in ceea ce priveste alegerea viitoare. Sunt foarte incantata ca mi-am gasit in sfarsit un medic dentist care sa imi explice tot ce face, cu multa rabdare si daruire. Il recomand pe dl dr Dan Bartos pentru profesionalismul desavarsit, pasiunea, perfectionismul si meticulozitatea cu care isi trateaza pacientii si grija avuta pentru confortul fizic si emotional in cadrul fiecarei sedinte de tratament. Ii multumesc si ma bucur ca ma numar printre pacientii clinicii Smile Dental.
Cabinetul este foarte curat, dotat cu aparatura moderna, atmosfera este placuta, iar serviciile sunt de calitate la preturi rezonabile! Cat despre echipa Smile Dental – sunt niste oameni frumosi! (Camelia C., 29)

Comments are closed.